Primarii impostori din Techirghiol, Lumina și Năvodari.

În acest articol voi completa tabloul edililor din categoria „primarus impostorus – penalus” din  MangaliaCiocârliaIndependențaCobadinCastelu,   LimanuMangalia23 AugustCumpănaValul lui Traian  și  Murfatlar, cu cel din Techirghiol, Lumina și Năvodari, respectiv primarul: Soceanu Iulian Constantin, Ioan Roman și Chelaru Florinsusținători ai mafiei patronat de pretinsul președinte cu statutul penal al UDTTMR – Eserghep Gelil și Muftiul pușcăriabil cu înclinații sataniste Iusuf Murat.
 În cele ce urmează, vă voi dovedi prin acte oficiale , că toți acești edili sunt pușcăriabili în toată regula , iată și motivația:
Lipsa de Calitate a președintelui șI membrilor Consiliului Reprezentanților a Uniunii Democrate Tătarilor Turco Musulmani din România:
Expirarea de drept a mandatului de 4 ani, în luna iulie 2016;
Anulare Hotărârii nr. 1 din 09.01.2016 a Congresului Național, prin Hotărârea definitivă nr. 8286/2016 pronunțată de Tribunalul Constanța ( această hotărâre a anulat calitatea președintelui și a staff-ului la nivel central și Filialele UDTTMR );
Cu privire la dezinvestirea președintelui și a personalului UTTMR: prin Sentința nr. 4241/2017 s-a dispus înregistrarea în Registrul Asociațiilor și al Fundațiilor aflat la grefa Judecătoriei Constanța a modificărilor survenite conform Sentinței nr. 8286 din 23.06.2016 .
Notă: Documentele atașate în link-urile de la lit. a, b și c – punctul 1, sunt dovezi irefutabile care stabilesc lipsa de calitate a organizatorilor, interzicând în egală măsură utilizarea siglei UDTTMR , fie și sub forma unor „asocieri” cu alte entități juridice.
Prin urmare, toți aceștia vor face „ coadăîn fața autorităților de cercetare (penală) și judecătorești .., e de doar o chestiune timp, iar cei ce nu-mi dau crezare sunt rugați să-l întrebe pe Gelil Eserghep și pe pușcăriabilul Iusuf Murat cercetat penal în dosarul nr. 386/2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *