Cerul dobrogean brăzdat de vulturi.

În calitate de simplu musulman, consider că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru normalitate și dreptate.., totuși e bine să știți că nu mă voi opri aici și vă promit că voi urmări cu multă atenție evoluția sesizărilor aflate în curs de cercetare, după caz voi face altele sau voi contesta eventualele decizii măsluite.
În tot acest „război” prin care am dovedit tătărimii că UDTTMR are  sfârșit sumbru.., în ciuda acestor realități de fapt și de drept, n-am reușit să coagulez de cât un mic nucleu ce s-a dovedit a avea gena tătarilor de odinioară, adică: vitejia, curajul și mândria de a fii tătar.
În latura opusă am avut parte de „mongolizați”.., târâturi bipede gen „Tatarman, Lola de Ciocârlia” și alții, care mi-au terfelit trecutul și familia, în schimbul unui troc lături oferit cu generozitate de Ghiță Mongolul.
La fel a procedat și „Öksüz” Naim.., abandonat de Ghiță Mongolul și-a format propriul trib (UDT), vegheat de la înălțime de „Kartal” Negiat gata să se hrănească cu „leșuri bugetate” oferit de generosul „Horoz” Aledin – coordonatorul de firfireii din punguța” țării. Cert este că și acest trib a dezamăgit și va dezamăgi, câtă vreme prioritățile sunt interesele personale și de grup și nici de cum păsare pentru tradiția, cultura, obiceiurile interetnice și confesionale.
În opinie personală.., salvarea tătărimii poate veni dintr-o singură direcție și anume din rândul tineretului școlit, consiliați de de somități din rândul comunități – (de intelectualii consacrați),.., iar pentru asta, e nevoie de o nouă Uniune care nu să aibă „fosile mongolizate” în staff sau Filiale.
Dacă e să analizăm pătura de mijloc a majorității tătărimii ce s-a dovedit a fii pasivă chiar și atunci când l-ea fost pusă în pericol continuitatea firească într-o comunitate organizată, finanțată și susținută de statul român.., nu am de cât regrete.
Mai nou.., acei tătari care s-au lăsat cumpărați cu excursii, un șuberek sau o kermeză mongolistă, au început să migreze devenind membrii UDTR, adică exact cum procedează curvele.., navetă de la un așternut la altul.
Păi crede cineva că toți acești „mongolizați” vor beneficia de tratamentul lui Ghiță și în așternutul „impotentului” Fedbi Osman? Greșiți fraților.., eu v-am considerat dindaș kardeș, până nu veți face dovada reciprocități voi avea grijă să faceți „foamea pentru că lăturile” lui Ghiță s-au epuizat.., gata nu mai sunt fonduri, n-aveți deputat și toate aste s-au petrecut în timp ce voi vă hrăneați din trocul mongolezului.
Când am început să postez, cu mici excepții nici un tătar nu mi-a dat crezare.., este posibil să nu-mi dați nici acum, dar repet: singura șansă a tătărimii este unitatea.., contopirea într-o organizație nouă și nemongolizată, pentru că cerul dobrogean este brăzdat de vulturi ce se hrănesc cu drepturile tătărimii.
Închei prin a vă spune: voi nu.., dar istoria îmi va da dreptate!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *